Bærekraft

Det er først når de unge og kule for øynene opp får bærekraft at vi faktisk har en sjanse til å redde verden. 

Vi i Kunsten å glede har siden dag en hatt ett fokus på å holde våre produkter så bærekraftig som overhodet mulig. Vår økologisk bomull kan spores helt tilbake til Fairtrade sertifiserte bomullsgårder i India. På bakgrunn av vårt store fokus på bærekraft og økologi har vi sikret oss følgende relevante øko-sertifikater. 

Fairtrade forsikrer oss om at de som produserer T-skjortene jobber under gode arbeidsforhold. Merket sikrer også bærekraftig økonomisk vekst og bedre sosiale økonomiske forhold. 

Global Organic sikrer bærekraftige forbruks og produksjonsmønstre. Dette innebærer blant annet at en T-skjorte må inneholde minst 95% økologisk bomull for å få dette sertifikatet. 

Trygge tekstiler sikrer at hudnære produkter er fri for kjemikaler som er helsefarlige. Jo nærmere huden produktet er jo strengere er kravene. Våre T-skjorter kvalifiseres som klasse 2 og bestod testen med glans.

Svanemerket sikrer livssyklusen til produktet. Dette innebærer testing av produktets innvirkning på miøjøet fra råstoff til avfall. Produkter som bærer dette merket oppfyller svært høye miljø- og klimakrav.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Følg oss!
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by Mathias Norheim. Kunsten å glede.

0