OM OSS

«Kunsten å glede» er en ungdomsbedrift fra Kongshavn VGS bestående av fem dedikerte elever som ønsker å utgjøre en meningsfull forskjell. Ungdomsbedriften ble startet i september, og har siden det oppnådd mye på til dels kort tid. Vi har stor tro på bedriften vår og vi har god støtte fra våre samarbeidspartnere.

Vi selger 100% økologiske T-skjorter med design tegnet av kreftsyke barn. Annette Lindestad fra ESMOD OSLO har tatt elementer fra disse tegningene og skapt hva vi mener å være kule og vakre kunstverk. For hver solgte T-skjorte går 150kr uavkortet til barnekreftforeningen. , samt går 80% av overskuddet til Barnekreftforeningen som øremerker summen til avdelingen på Rikshospitalet hvor de fantastiske skaperne bak tegningene holder til.

 

Vår visjon er at vi med kunstverk skal skape glede med mening. Vårt mål er å ha omsatt for minimum kr. 300 000 innen 1.April 2018. Ved skaffe disse pengene håper vi å kunne hjelpe de kreftsyke barna på best mulig måte. Vi håper også å få engasjert så mange som mulig til å støtte vårt prosjekt og kampen mot kreft.

 

NORDIC SHUFFLEBOARD

 

Vår samarbeidspartner Nordic Shuffleboard sponser 1000,- per solgte shuffleboard til Kunsten å glede som øremerker pengene til Barnekreftforeningen.

Nordic Shuffleboard selger og leier ut shuffleboard til både bedrifter og privatpersoner. Nordic Shuffleboard har en rekke produkter i sin portefølje og eies av Automat og Biljardutleie AS.

Er dette noe du eller din bedrift kunne vært interessert i kan du trykke på logoen for mer informasjon. 

Møt teamet

Mathias Norheim

Philip Antonetti

Mille Fusdahl

August Øverbye

Økonomiansvarlig

kontakt@kunstenaaglede.com

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Følg oss!
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by Mathias Norheim. Kunsten å glede.

0